SprutCAM resellers meeting EMO 2013 in Hannover

19 september jongstleden hadden we een SprutCAM resellers meeting tijdens de EMO in Hannover. Bij deze meeting waren resellers uit diverse Europese landen aanwezig om bij gepraat te worden over de verbeteringen en nieuwe features in SprutCAM8. Er is de laatste 8 maanden hard gewerkt aan SprutCAM, er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

De twee belangrijkste zijn 3-axis adaptive roughing en SprutCAM ROBOTS. 3-axis adaptive roughing is beschikbaar in de versies 5X mill, Master, Robot en Pro. SprutCAM ROBOTS zorgt nu al voor grote opwinding in de wereld van industriële robots programmering. Deze sector zit al een tijd te wachten op een goede en enigszins betaalbare oplossing om robots direct vanuit een CAM programma aan te sturen. Er is nu een speciale versie van SprutCAM beschikbaar, SprutCAM ROBOTS. Deze versie bevat schema’s van KUKA, ABB, Staubli en Fanuc robots.

Tevens werden tijdens deze meeting werden ook de plannen voor de komende tijd bekent gemaakt. Er wordt nu gewerkt aan de gat herkenningsfunctie. Deze gaat flink verbeterd worden, wij hebben dit samen met nog een paar andere resellers begin dit jaar gevraagd omdat we hier regelmatig vragen over krijgen van klanten. Daarna word de focus gelegd op machinemaker, nu nog een apart programma. Sprut Technology wilt dit gaan integreren in SprutCAM, tevens gaan ze machinemaker flink onderhanden nemen, zodat het eenvoudiger word om u eigen machine in SprutCAM te plaatsen.

SprutCAM resellers meeting EMO 2013 in Hannover

Groepsfoto SprutCAM samen met CADCAMstore.nl