Nieuwe look CADCAMstore.nl

Naast een compleet nieuwe website met alle mogelijke functionaliteiten is ook  het logo opgefrist. De website bevat een volledig geautomatiseerd supportsysteem dat er voor moet gaan zorgen dat we u in de toekomst nog beter kunnen helpen bij het gebruik van de producten die u bij ons gekocht heeft.

Voor onze Belgische klanten is er nu de mogelijkheid om te betalen met Bancontact/Mister Cash. Wij hopen dat we hiermee de drempel voor onze zuiderburen om via de website te kopen hebben weggehaald. Daarnaast werken we momenteel aan een serie SprutCAM videotutorials. Een aantal daarvan zullen openbaar zijn, de overige zijn voor relaties met een SprutCAM licentie in combinatie met een onderhoudsovereenkomst.

Wij zijn van mening dat we met al deze veranderingen klaar zijn voor de toekomst! Mocht u op- of aanmerkingen hebben, laat het ons gerust weten door een bericht te versturen via onze contactpagina.